Családi ház Eladó Budaörs - PANORÁMÁS ÉS EXTRAVAGÁNS

Eladó Budaörs Családi ház
330 m2Alapterület 6 Szoba
350 000 000 FtÁr
Loading... Loading
275436Azonosító
További adatok

1520 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

92 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2019 Építés éve

Déli Tájolás

EXTRAVAGÁNS MODERN CSALÁDI HÁZ HATALMAS PANORÁMÁVAL

MINDEN TEKINTETBEN KITŰNŐEN ÁTGONDOLT, PRÉMIUMKATEGÓRIÁS CSALÁDI HÁZ

ÍME EGY VALÓRA VÁLT ÁLOM, LUXUSKIVITELBEN!

Az Odvas hegy lábánál emelkedik ez a minden tekintetben a legapróbb részletekig átgondolt és megtervezett, különös gondossággal, precízen megvalósított, prémiumkategóriás 330 nm területű, nappali + 5 szobás, + sok extra helységeket kínáló, garázsos extravagáns családi ház, melynek ára: 350 M Ft. A ház jelen állapotában gyakorlatilag testre szabható!

Mintha csak a maga számára készíttette volna, az építtető élhető és kellemes lakótereket hozott létre. A tervezés és kivitelezés során egyaránt fontos volt a funkcionalitás is, mely a kényelmet a legmagasabb szinten szolgálja. Az épület valamennyi szobájának van teraszkapcsolata, az emeleti fürdőszobában a tetőbevilágító biztosítja a természetes fényt.

ALAGSOR: Az épületbe a garázson és a kerten keresztül is bejuthatunk.
Az alagsor szintjén kétállásos, elektromos autó kompatibilis garázs, gépház, fitneszterem, szauna, boros pince, házi moziterem, illetve egy igazi figyelmesség és kényelmi elem: a beépített étellift található. Az alagsorba angol aknán keresztül jut természetes fény. Mindezen felül, szintén ezen a szinten van még egy külön bejáratú, utcáról megközelíthető helység, amely irodának épp úgy használható, mint fitneszteremnek.

FÖLDSZINT: Amennyiben a kerten keresztül érkezünk, úgy a földszinten balra egy vendégszoba vagy dolgozónak is kialakítható helység van, saját fürdővel. Jobbra indulva az étkezővel egybe tervezett konyhához érkezünk, itt van a kamra is az étellifttel. Egy tolóajtóval elzárható hatalmas D-i tájolású nappali, kandalló lehetőséggel, és egy nagy, 52nm-es terasz nyílik az elvehetetlen panoráma felé. Ezen a szinten még egy nagy gardrób is elfért.

EMELET: Az emeletre a meglepően tágas és világos, kertre néző lépcsőházon keresztül jutunk. Itt van a szülői háló (21nm) külön fürdőszobával, és 3 szoba (11-14nm), illetve egy nyitható tetőablakkal rendelkező impozáns fürdőszoba, ahonnan fürdés közben a csillagos ég látható. Csodálatos kilátással bíró teraszként funkcionál a járható tető is.

KERT (1514nm): Az óriási, hegyekkel övezett telken álló épület tervezője maximálisan kihasználta a hely adottságait. Az ügyesen elhelyezett ház minden pontjából akadálytalan a kilátás, teraszai védettek. A telek három elkülönülő, füvesített szintből áll, a szinteken terasz, játszótér és medence kaphat helyet.

Az egész házat természetes fény járja át, mindegyik szobából csodás kilátás nyílik, mely, fokozza a térélményt és tovább tágítja az amúgy is kellemes méretű tereket. A ház átszellőzése megoldott, soha nem alakulhat ki huzat, erről a hővisszanyerős szellőztetőrendszer gondoskodik. A megfelelő hőháztartásról hőhídmentes és szárnykeretes, 3 rétegű üveggel ellátott alumíniumtokos nyílászárók gondoskodnak.
A kivitelezés nívós, aprólékosan átgondolt, a XXI. század magas kategóriás igényeinek megfelelően kiemelkedő a műszaki tartalom. A ház hűtését-fűtését levegős hőszivattyú biztosítja, minden helyiség hőmérséklete külön állítható. Tartalék lehetőségként árammal is fűthető a ház. Az elektromos hálózatot előkészítették a később esetlegesen telepítendő napelemek által termelt energia fogadására is. A nappaliban olyan kéményt alakítottak ki, amely lehetővé teszi kandalló beépítését.
Az egész házat korszerű biztonsági rendszer óvja. A ház minden olyan szolgáltatást tud, amely egy „intelligens otthon”-tól elvárható. Sőt, a tervezők a jövőre is gondoltak: az egész ház kábelezése olyan átmérőjű csövekben fut, amelyekbe szükség esetén még bármilyen további kábelt be lehet majd húzni.

BENNE VAN A VÉTELÁRBAN:
- Napelem rendszer fogadására alkalmas hálózat előkészítése
- Az épület későbbi villamos automatika hálózatának fejleszthetősége, kiépíthetősége érdekében a szintek közti és a szinteken történő kábelezés lehetőség
- Elektromos autók töltéséhez használatos hálózati rendszer fogadására alkalmas vezeték-és csőrendszer
- Riasztórendszer kiépítése
- 7 db kamerából és az azok által készített felvételek rögzítésére alkalmas DVR rögzítőből álló rendszer
- Villamos automatika rendszerre épülő zsaluzia, helyi és szintenként központi működtetéssel
- Komplett video kaputelefon hálózat
- Épületautomatizált vezérlésű fűtés/hűtés és gépészet, ill. elektromos rendszerek
- Kandalló beépítési lehetőség
- Rejtett világítás kültéri lépcsőkben és a nappali álmennyezetében
- Központi hővisszanyerős szellőztetés
- A kert szintjeinek stabilizáláshoz szükséges támfalak, kültéri lépcsők, gépkocsibeálló térkövezése
- Zsalukő lábazatú kerítés
- Motoros kapuk

Az építés minden folyamata – képekkel is – dokumentált, a részletes építési dokumentáció és a műszaki leírás komoly érdeklődés esetén megtekinthető. Referenciamunka a már különlegesen magas minőségben megépített ingatlanokról rendelkezésre áll.
Átadás: 2019. vége

Infrastruktúra: Iskolák, óvodák, Önkormányzat, üzletek, szolgáltatások gyalog is megközelíthető távolságra vannak. Bevásárlóközpont: 10 percnyire. Kiránduló helyek a közvetlen közelben.

Közlekedés: buszmegálló (menetrendszerű járatok a Kelenföldi pályaudvarra, a Móricz Zsigmond körtérre) gyalog 12 perc. Gyors feljutás az autópályára (M1/M7) és pillanatokon belüli bejutás Budapestre.

Keressen, készséggel várom a hívását!

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Honvári Dóra

Honvári Dóra

Hívjon bizalommal

+36-30-960-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010