Családi ház Eladó Budaörs - PANORÁMÁS ÉS EXTRAVAGÁNS

Eladó Budaörs Családi ház
330 m2Alapterület 6 Szoba
350 000 000 FtÁr
Loading... Loading
275436Azonosító
További adatok

1520 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

92 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2019 Építés éve

Déli Tájolás

EXTRAVAGÁNS MODERN CSALÁDI HÁZ HATALMAS PANORÁMÁVAL

MINDEN TEKINTETBEN KITŰNŐEN ÁTGONDOLT, PRÉMIUMKATEGÓRIÁS CSALÁDI HÁZ

ÍME EGY VALÓRA VÁLT ÁLOM, LUXUSKIVITELBEN!

Az Odvas hegy lábánál emelkedik ez a minden tekintetben a legapróbb részletekig átgondolt és megtervezett, különös gondossággal, precízen megvalósított, prémiumkategóriás 330 nm területű, nappali + 5 szobás, + sok extra helységeket kínáló, garázsos extravagáns családi ház, melynek ára: 350 M Ft.

Mintha csak a maga számára készíttette volna, az építtető élhető és kellemes lakótereket hozott létre, számolva mindennel, ami egy család életében fontos.
Az egész házat természetes fény járja át, mindegyik szobából csodás kilátás nyílik, mely, fokozza a térélményt és tovább tágítja az amúgy is kellemes méretű tereket. A ház átszellőzése megoldott, soha nem alakulhat ki huzat, erről a hővisszanyerős szellőztetőrendszer gondoskodik. A megfelelő hőháztartásról hőhídmentes és szárnykeretes, 3 rétegű üveggel ellátott alumíniumtokos nyílászárók gondoskodnak.

Az épületbe a garázson és a kerten keresztül is bejuthatunk.
Az alagsor szintjén kétállásos, elektromos autó kompatibilis garázs, gépház, fitneszterem, szauna, boros pince, házi moziterem, illetve egy igazi figyelmesség és kényelmi elem: a beépített étellift található. Az alagsorba angol aknán keresztül jut természetes fény. Mindezen felül, szintén ezen a szinten van még egy külön bejáratú, utcáról megközelíthető helység, amely irodának épp úgy használható, mint fitneszteremnek.

Amennyiben a kerten keresztül érkezünk, úgy a földszinten balra egy vendégszoba vagy dolgozónak is kialakítható helység van, saját fürdővel. Jobbra indulva az étkezővel egybe tervezett konyhához érkezünk, itt van a kamra is az étellifttel. Egy tolóajtóval elzárható hatalmas D-i tájolású nappali, kandalló lehetőséggel, és egy nagy, 52nm-es terasz nyílik az elvehetetlen panoráma felé. Ezen a szinten még egy nagy gardrób is elfért.

Az emeletre a meglepően tágas és világos, kertre néző lépcsőházon keresztül jutunk. Itt van a szülői háló (21nm) külön fürdőszobával, és 3 szoba (11-14nm), illetve egy átlátszó nyitható tetővel rendelkező impozáns fürdőszoba, ahonnan a fürdés közben a csillagos ég látható. Csodálatos kilátással bíró teraszként funkcionál a járható tető is.

Az óriási, hegyekkel övezett telken álló épület tervezője maximálisan kihasználta a hely adottságait. Az ügyesen elhelyezett ház minden pontjából akadálytalan a kilátás, teraszai védettek. A telek három elkülönülő, füvesített szintből áll, a szinteken terasz, játszótér és medence kaphat helyet. A mások szeme elöl elzárt, tervezett, medence vagy jakuzzi peremére kikönyökölve a lélegzetelállító panorámában lehet gyönyörködni.

A kivitelezés nívós, aprólékosan átgondolt, a XI. század magas kategóriás igényeinek megfelelően kiemelkedő a műszaki tartalom. A ház hűtését-fűtését levegős hőszivattyú biztosítja, minden helyiség hőmérséklete külön állítható. Tartalék lehetőségként árammal is fűthető a ház. Az elektromos hálózatot előkészítették a később esetlegesen telepítendő napelemek által termelt energia fogadására is. A nappaliban olyan kéményt alakítottak ki, amely lehetővé teszi kandalló beépítését.
Az egész házat korszerű biztonsági rendszer óvja (benne van az árban). A ház minden olyan szolgáltatást tud, amely egy „intelligens otthon”-tól elvárható (ez szintén benne van az árban). Sőt, a tervezők a jövőre is gondoltak: az egész ház kábelezése olyan átmérőjű csövekben fut, amelyekbe szükség esetén még bármilyen további kábelt be lehet majd húzni.

Az építtető a tereprendezéshez szükséges földmunkákat elvégezteti, de a füvesítés, kertépítés költségei már az új tulajdonost terhelik.

Az építés minden folyamata – képekkel is – dokumentált, a részletes építési dokumentáció és a műszaki leírás komoly érdeklődés esetén megtekinthető. Referenciamunka a már különlegesen magas minőségben megépített ingatlanokról rendelkezésre áll.
Átadás: 2019. IV. negyedév

Infrastruktúra: Iskolák, óvodák, Önkormányzat, üzletek, szolgáltatások gyalog is megközelíthető távolságra vannak. Bevásárlóközpont: 10 percnyire. Kiránduló helyek a közvetlen közelben.

Közlekedés: buszmegálló (menetrendszerű járatok a Kelenföldi pályaudvarra, a Móricz Zsigmond körtérre) gyalog 12 perc. Gyors feljutás az autópályára (M1/M7) és pillanatokon belüli bejutás Budapestre.

Hívjon, hogy megmutathassam ezt a lenyűgöző ingatlant!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Honvári Dóra

Honvári Dóra

Hívjon bizalommal

+36-30-960-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010