Családi ház Eladó Budaörs - Alsó-Kertváros Csh

Eladó Budaörs Családi ház
100 m2Alapterület 4 Szoba
64 950 000 FtÁr
Loading... Loading
284792Azonosító
További adatok

700 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1956 Építés éve

Délkeleti Tájolás

RITKA ALKALOM! A XI. KERÜLETHEZ KÖZEL CSALÁDI HÁZ!

Budaörs kertvárosi részén, össz. 100 nm-es kettő lakást (N + 2 szobás és egy 1 szobás) magában foglaló családi ház, az épület alatt garázzsal, műhellyel, tároló helyiségekkel, 700 nm telekkel, 64,95 M Ft-ért eladó!

Az ingatlan keleti és déli tájolása révén, nyugodt benapozott, tipikus kertvárosi kilátást ad. A fizikailag egymástól leválasztott lakás, kiváló lehetőséget nyújt a család idős, vagy éppen ifjú korú tagjának a (veletek de mégis külön) függetlenebb együtt lakásra. Ha üzleti vonalon gondolkozunk, akkor irodának saját használatra, vagy kiadásra is ideális lehet a kis garzon, mivel frekventált elhelyezkedése miatt, számtalan szempontból előnyt jelent.
Az 1956-ban épített tégla falazatú ingatlan megérett a korszerűsítésre. Amennyiben nagy lélegzetű felújításban gondolkodik, akkor egy nagyobb mértékű bővítés is belefér. még egy teljes szint ráépíthető és alapterületben is bátran hozzáépíthet az épülethez.

Gyalogosan könnyedén elérhető minden oktatási, szociális, kulturális és kikapcsolódást nyújtó intézmény és létesítmény. A főváros metróhálózata tömegközlekedéssel, mindössze 10 percre van, amivel pillanatok alatt eljuthat Budapest minden pontjára. Gépkocsival a bevásárló központok minden irányban néhány perc alatt elérhetők. A természetet és túrázást kedvelők pedig gyalogosan, 15 perc alatt a vadregényes hegyekben találják magukat. A kertvárosi környezet, a dél, dél-keletre tájolt belső kertrész is előnyös adottság. A teraszon, sütögetés, borozgatás mellett a kikapcsolódás garantált.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.rhető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010