Ikerház Eladó Budaörs - RELAX BUDAORS/C

Eladó Budaörs Ikerház
147 m2Alapterület 5 Szoba
81 900 000 FtÁr
Loading... Loading
244333Azonosító
További adatok

2049 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

27 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2018 Építés éve

Délkeleti Tájolás

ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ, CSENDES KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN BUDAÖRS, KAMARAERDŐN!
RELAX "C" projekt

Budaörs központjától gépkocsival, mindössze 5 percre, Kamaraerdő csendes kertvárosi részén, tágas, több mint 2000 nm nagyságú telken megépülő 2 db ikerház, "C" jelű, garázzsal együtt, nettó 147 nm-es, N + 4 szobás, ikerház, közel 500 nm-es saját telekrésszel, 81,9 M Ft-ért eladó!
Várható átadás 2019 I. negyedév vége.

Mondhatni, hogy Budaörs legcsendesebb déli része, mely egyre kedveltebb a városból kiköltözők körében. Számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel büszkélkedhet. Természetesen a kiváló tömegközlekedése is lehetővé teszi a gyors bejutást a főváros metróhálózatához, valamint a bevásárló és egyéb szolgáltató létesítmények könnyed elérését.
A csend és a nyugalom garantált.

A keleti tájolású épület klasszikus építési móddal, modern épület megjelenési anyagok felhasználásával épül, komplex hő és vízszigetelő rendszerek alkalmazásával. A korszerű építőanyagokkal, szakszerű kivitelezéssel megépülő tágas ingatlan, kitűnő választás több gyermekes családoknak, hiszen CSOK támogatás is igénybe vehető.
Az ingatlan kulcsra kész állapotban kerül átadásra, plusz egy térkővel burkolt felszíni gépkocsi beállóval, tereprendezéssel. Beltéri ajtók és burkolatok szabadon válaszhatók.

Hasonló paraméterekkel, változó tájolással és elhelyezkedéssel, még az "A", "B" és "D" ikerház is leköthető 78,9 és 82,9 M Ft-os áron.


A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen, az ingatlan megtekintési adatlap aláírása után tudok adni.
A hirdetés szövegében és az alaprajzon szereplő információk tájékoztató jellegűek, eltérés mutatkozhat az itt leírt és a tényleges adatok között!!!
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.


Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010