Ikerház Eladó Budaörs - HARMÓNIA Projekt B

Eladó Budaörs Ikerház
90 m2Alapterület 3 Szoba
59 980 000 FtÁr
Loading... Loading
290587Azonosító
További adatok

90 m2 Telek

Udvari Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2020 Építés éve

Délnyugati Tájolás

ÉKSZERDOBOZ A VÁROS SZÍVÉBEN!
HARMÓNIA projekt "B"

Budaörs központi részén, újjá épített, bruttó 96 nm-es (nettó 90nm), N + 2 szobás, dupla fürdőszobás belső kétszintes, (földszint + tetőtér) ikerház, CSAK MOST 59,98 M Ft.-ért eladó!
Várható átadás: 2020 május

Az ingatlan kuriózuma, hogy okleveles belsőépítész által megálmodott burkolatokkal kerül átadásra . Ami még ráadás, hogy műbútorasztalos üzemben gyártott minőségi beltéri ajtók és a tömörfa lépcsőburkolat is az eladási ár részét képezi. A lakás igazi otthon érzetét kelti mármost, harmónia kisugárzása garantált amint felöltözik belülről. Az emeleti szintről panoráma kilátás a kőhegy vadregényes vonulataira.Mondhatni, hogy egy ékszerdobozra lelhet, ami rendkívül előnyös elhelyezkedése révén, még inkább fokozza a lakástulajdonos kényelmét.
Központhoz meglehetősen közeli fekvésének köszönhetően szinte minden közintézmény, kulturális, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó egységek néhány percnyi sétával elérhetőek.

Kiváló választás lehet, minden korosztálynak, fiatal vagy idősebb korú pároknak. családtervezőknek, és kisgyermekes családoknak. Ajánlom még irodai hasznosításra is, mivel a könnyű megközelíthetőség a problémamentes parkolás is ideális választást sugall.

Alapvető műszaki paraméterek: Az épület 90 %-ban teljesen új építőelemeket kapott. Mivel egy régi meglévő ingatlan helyére került megépítésre, ezért a fő falazatnak néhány részlete megőrzésre került. A földszinti aljzatba, az előírt rétegrendek alapján 10 cm hőszigetelő réteg és padlófűtés került kiépítésre, az emeleten radiátorok adják a meleget. A központi fűtő egység, Ariston kondenzációs kombi gáz cirkó. B30-as porotherm, vagy azzal egyenértékű falazóelemek kerültek felhasználásra, válaszfalak a földszinten tégla, az emeleti szinten gipszkarton rendszer. A födém, monolit vasbeton szerkezet. Nyílászárók 3 rétegű thermo üvegezéssel kerülnek beépítésre. A homlokzati szigetelés 10 cm kőzetgyapot és 10 cm eps felhasználásával valósul meg. A tetőhéjazatban 20 cm kőzetgyapot, hőtükrös lezárással kivitelezve, betoncserép fedéssel.
A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010