Lakás (téglaépítésű) Eladó Budaörs - NAPFÉNY Projekt duplex

Eladó Budaörs Lakás (téglaépítésű)
125 m2Alapterület 4 + 1 Szoba
85 900 000 FtÁr
Loading... Loading
296853Azonosító
További adatok

788 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Magasföldszint

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2019 Építés éve

Délnyugati Tájolás

PANORÁMA, VÉGTELEN TÉR ÉS NAPFÉNY!

NAPFÉNY PROJEKT "B" em duplex

Budaörs nyugati részén, rendezett kertvárosi környezetben, örök panorámás br 153 nm-es (nettó 125 nm lakótér) N + 4 szobás, belső kétszintes társasházi lakás, 200 nm-es saját leválasztott kerttel, felszíni gépkocsi beállóval, 85,9 M Ft-ért eladó!
Várható átadás: azonnal

A város intenzíven fejlődő, kellemes kertvárosi utcájában az ingatlan előkertjében kiépített parkolóba érkezünk. A saját külön leválasztott kapunk keresztül, lépcsősor vezet le bennünket a bejárathoz. Az ingatlanba belépve, a tágas előtéren áthaladva, máris a konyha-étkezőhöz kapcsolódó nappaliban, panorámás kilátás fogad a nagy üvegfelületek jóvoltából. Ezen a szinten található két kisebb szoba és a vizes helyiségek. Az otthon érzetet emelve, tömörfa lépcső visz bennünket a tágas és világos, napfényben úszó tetőtéri szobákhoz. A ferde falsíkok fokozzák a lakás kellemes hangulatát. A épület mellett végighúzódó, lépcsőzetes kialakítású kert minden szintje pedig garantálja a panoráma jóvoltából a végtelen térérzetet.
Az épület kondenzációs gáz kombi cirko segítségével biztosítja a téli hónapokban a meleget. A megfelelő szigetelések és nyílászárók gondoskodnak az ingatlan költséghatékony működtetéséről. A helyiségek burkolata és belső nyílászárói harmonizálnak egymással.

A hegyvidéki környezete egyedülálló és igen kevés ingatlan büszkélkedhet vele, a természetvédelmi terület rendkívül közelsége, látványa, hangja, tiszta levegője mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy kínálja magát a lakás az odaköltözésre. A természet közelsége ellenére is rövid időn belül elérhető minden infrastruktúra (iskola, óvoda, orvos, kulturális és szabadidős létesítmények, üzlet központok stb.), mely minden igényt kielégít.

Ajánlom nagycsaládosoknak,a panorámát kedvelőknek, és mindazon érdeklődőknek, akik egy különleges és elvehetetlen, végtelenbe futó panorámára vágynak, de mégis karnyújtásnyira legyen a város élettel teli lüktetése.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Ha máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010