Telek Eladó Budaörs - PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK

Eladó Budaörs Telek
1 000 m2Alapterület 0 Szoba
59 850 000 FtÁr
284149Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Tömegközlekedés

VADREGÉNYES KÖRNYEZETBEN, PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK!

Budaörsön az Odvas hegy déli lejtőjén, szenzációs és igazi panorámát adó, jó fekvésű, lakóövezeti, 1000 nm-es, összközműves építési telek, 59,85 M Ft-ért eladó!

Az utóbbi években, rendkívül kedveltté vált Budaörs ezen területe, ahol nívós lakóingatlanok születtek, így még inkább vonzóvá téve a természet által ölelt és vadnyugati hangulatot sugárzó részét a településnek, azok számára akik álmaik családi házát szándékoznak megvalósítani.

A telek építési előírásai: Lke-5/o
beépíthetőség 10%, zöldfelület mértéke 70%, br. szintterület mutató 0,25 (max. 250 nm), terepszint alatt 7% a beépíthető.

A város infrastruktúrája, minden igényt kielégít, a tömegközlekedés kiváló. Könnyedén elérhető minden oktatási, szociális, kulturális és kikapcsolódást nyújtó intézmény és létesítmény. A főváros metróhálózata tömegközlekedéssel, mindössze 10-15 percre van, amivel pillanatok alatt eljuthat Budapest minden pontjára. Gépkocsival a bevásárló központok minden irányban néhány perc alatt elérhetők. A természetet és túrázást kedvelők pedig gyalogosan, 1-2 perc alatt a vadregényes hegyekben találják magukat. A csendes és nyugalmas környezet ára, hogy gyalogosan 15 perc a városközpont elérhetősége.
Garantáltan jó választás itt építkezni, mivel a különleges környezet és változatos panoráma a hazatérőknek igazi feltöltődést ad, a nélkül, hogy elszakadna a várostól.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.
Ha máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010