Telek Eladó Budapest II. kerület - Jó fekvésű telek Pesthidegkúton...

Eladó Budapest II. kerület Telek
1 049 m2Alapterület 0 Szoba
4 900 000 FtÁr
268005Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Közepes Tömegközlekedés

CSENDES, ZÖLDÖVEZETI TELEK

Kitűnő környezetben a II. kerületben Pesthidegkúton, nyugodt kertvárosias közegben,eladó egy 1050 nm-es telek...4.9 M Ft-ért.

A telek az Ófalu szomszédságában helyezkedik el, lakóházas övezet mellett, tehát közmű elérhető távolságon belül megtalálható.
(32x33) m-es déli fekvésű telek, több lehetőséget is tartogat magában, akár kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy akár,hosszútávú befektetés gyanánt is kiváló lehetőség lehet.

BESOROLÁSA: zártkert
KÖZMŰ: a környező utcákban
1 tulajdonos

Közlekedése, megközelíthetősége kiváló, mindössze 30 perc alatt a Széll Kálmán térre érhetünk (busszal, villamossal), továbbá pár percre található több buszjárat, melynek köszönhetően könnyedén bekapcsolódhatunk a városi forgalomba.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a Széphalom bevásárlóközpont, Stop Shop,Spar mely szintén pár perc alatt elérhetőek, továbbá bank, posta,szabadidőközpont,óvoda, iskola, orvosi rendelő szintén elérhető távolságon belül.

A természetvédelmi területnek és a közeli Hűvösvölgynek köszönhetően, igen közkedvelt a természet kedvelők körében, mivel jó levegő, nyugalom és csend jellemzi a környéket.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban,abszolút zöld övezetben szeretne kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Hívjon bizalommal

+36-30-627-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010