Telek Eladó Budapest XI. kerület - Ördögormi, jó fekvésű kis telek!

Eladó Budapest XI. kerület Telek
451 m2Alapterület 0 Szoba
11 500 000 FtÁr
269044Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Közepes Tömegközlekedés

ÖRDÖGORMI TELEK CSODÁS KÖRNYEZETBEN PÖSINGERMAJORBAN!


Pösingermajorban,Budaörs közvetlen határában az erdő szélén,abszolút nyugodt,csendes és zöld környezetben eladó,egy 451 nm-es (13x35) telek...11.5 M Ft-ért.

Budán a XI.kerület és Budaörs között található a kivételes lokációban elhelyezkedő telek, impozáns és extra csendes környezetben.

BESOROLÁSA: zártkert
BEÉPÍTHETŐSÉG: 3%
KÖZMŰ: víz, villany
Rendezett jogviszonyok

A környék előnye, a természetvédelmi terület közelsége, csendes utcák, nyugalom és abszolút jó levegő jellemi, továbbá könnyed elérhetőség és páratlan panoráma jellemzi a környéket, ahol a jó fekvésű déli tájolású telek található.

Megközelíthetőségét tekintve a pár percre található Gazdagrét nyújt lehetőséget,ahonnan a (Kelenföldi pu,) 4-es metrónak köszönhetően, 30 percen belül a város több pontjára juthatunk.

Másrészt a városból kivezető, közeli autópályák(M0,M1,M7) szintén rövid időn belül elérhetőek, mely nagy segítség lehet,a zavartalan közlekedésben.

Számtalan bevásárlási lehetőség a közelben,mind a XI. XII. és a budaörsi bevásárlóközpontok, szolgáltató egységek, továbbá több oktatási intézmény áll rendelkezésre.

Amennyiben távol a város zajától,de mégis a fővárosban abszolút zöld övezetben, nyugalomban szeretne élni, feltöltődni, kikapcsolódni vagy akár hosszú távon befektetni.....

Lássa meg benne a lehetőséget és további infomációkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Hívjon bizalommal

+36-30-627-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010