Telek Eladó Budapest XI. kerület - Hétvégi házas telek

Eladó Budapest XI. kerület Telek
800 m2Alapterület 0 Szoba
14 900 000 FtÁr
283819Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Kiváló Tömegközlekedés

HÉTVÉGI TELEK, AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS KARNYÚJTÁSNYIRA A FŐVÁROS SZÍVÉTŐL!

Budapest XI. kerület Tóvárosától néhány perc sétára, a Kőérberek zártkerti nyaraló övezetében, a Fülőke utcából magánúton megközelíthető, 800 nm-es 22 m-es utcafronttal rendelkező részlegesen panorámás telek, 30 nm-es 2 szobás fa szerkezetű hétvégi házzal, 14,9 M Ft-ért eladó!

Környezete nyugodt csendes, a város forgatagából kiszabadulva igazi feltöltődést nyújt. Befektetésnek is kiváló, hiszen a Tóváros további fejlesztése könnyen magával vonhatja e területrész fejlődését. Jelenlegi besorolása MG-RT-XI , 3% beépíthetőség, 4,5 m építmény magasság. Víz fúrt kútból és kb. 150 m-re közkútból érhető el. Villamos gyalogosan néhány percre. A magánút 3 m széles és kb. 70 m hosszú míg a telek bejáratához jutunk. Kellemes természet közelség és dús zöld növényzet jellemző a környékre. Sok állandóan lakott ingatlan a környezetében.
Az ingatlan a 80-as évek elején stabil beton alapra épült, melyben kettő szoba, konyharész és egy zuhanyozós fürdőszoba, wc-vel kapott helyet. A víz fúrt kútból nyerhető, amit egy hidrofor segítségével a kiépített vízvezeték rendszerbe juttatni. Jelenleg csak a szivattyú helye van biztosítva.
Téliesítési lehetőség adva van és akár elektromos megoldással (1x16 Amper van most bevezetve) is kitűnően befűthető az ingatlan.
Ajánlom mindazoknak, akik töredék áron, néhány percre bevásárló központoktól, közintézményektől és a tömegközlekedés átfogó hálózatától, de mégis kissé félrevonultan szeretne egy kiváló befektetésnek bizonyuló telket kis házzal, ahol lakni, vagy időszakosan kiköltözni, vagy csak kertészkedni, kikapcsolódni vágyik.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen, az ingatlan megtekintési adatlap aláírása után tudok adni.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010