Nyaraló Eladó Budapest XXII. kerület - Nyaraló, nagy telken...Óhegyen!

Eladó Budapest XXII. kerület Nyaraló
30 m2Alapterület 2 Szoba
16 500 000 FtÁr
269047Azonosító
További adatok

1830 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Egyéb Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Déli Tájolás

KIS KŐHÁZ, JÓFEKVÉSŰ TELKEN, ÓHEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN!

A méltán neépszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII.kerületben Nagytétény-Óhegyen, nyugodt kertvárosias környzetben eladó egy 30 nm-es kőház 1820 nm-es (57x32) telken...16.5 M Ft-ért.

A masszív alapokon álló 30 nm-es kis kőház, felújítása után akár lakhatásra alkalmas lehet, mivel adva van a lehetőség minden szempontból.
Kellemes, helyes jó elosztású ingatlan, amit akár hétvégi nyaralónak, illetve egy tökéletes kis otthonná lehet varázsolni.

Az ingatlanba ahogy belépünk,egy kisebb konyharész fogad bennünket,illetve 2 szoba (9)nm-es áll a rendelkezésünkre, továbbá egy előszobának kialakított kisebb helység, amit tetszőlegesen átalakítható a kis ház komfortosabbá tételéhez.

A telek déli fekvésének és elhelyezkedésének és megközelítésének köszönhetően, igen praktikusnak mondható, tehát ideális választás lehet, minden korosztály számára.
Kellemes közeg,családi házas övezet jellemzi. A könnyed megközelíthetőség érdekében, távvezérlésű kapun keresztül jutunk fel egy 50 m-es úton.

A telek elején felépített kis kőházból, rálátás nyílik a rendkivül szépen betelepített, dísznövényekkel, virágokkal, tujákkal, fenyőfákkal és gyümölcsfákkal, szőlőtőkével beültetett kertre, amit akár hobbikertészkedők, pihenni és feltöltődnivágyók figyelmébe ajánlom.

Továbbá a kert végében egy 6nm-es pince található, illetve a tulajdonos a ház végében kialakított egy gépkocsi tárolására alkalmas garázst. A ház tulsó oldalán egy kis tároló helységet létesített,mely segítségére lehet a tulajdonosnak a rendkivül nagy kert gondozásában.

A terület remélhetőleg hamarosan átminősítésre kerül, tehát ennek kapcsán beépíthetősége is megváltozik, és így nem utolsó sorban kiváló lehetőség lehet, akár befektetés szempontjából is.

A telek nagyságából adódóan, akár több lehetőséget is tartogat magában, illetve a ház felújítása és korszerüsítése után, akár lakhatásra is alkalmas lehet, tehát adva van a lehetőség több szempontból is.

BEÉPÍTHETŐSÉGE: 3%
KÖZMÜ: villany, víz
BESOROLÁSA: zártkert(müvelésiág alól kivont terület)
osztatlan közös tulajdon

A telek déli fekvésének és panorámájának köszönhetően, igen hangulatos benyomást kelt.
Az Óhegy felső, frekventált részén helyezkedik el, ahonnan könnyedén elérhetjük a 15 percre lévő Barackos utat,tehát tömegközlekedését tekintve jó, mivel több buszjáratnak köszönhetően
több irányba indulhatunk a város különböző pontjaira.
Továbbá a pár percre található Balatoni(70-es)útról, akár 1 buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró)könnyedén megközelíthető,illetve a városból kivezető autópályákat(M0,M1,M7) gyorsan elérhetjük, tehát infrastrukturálisan kiválónak mondható.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a pár percre található Campona, ÚjBuda Center,Savoya Park, Alle, illetve a közelben található budaörsi bevásárlóközpontok.

A Kamaraerdő közelségének és kedvező klímájának köszönhetően, igen népszerű a XXII.kerület itteni tésze, a nyugodt környezetre vágyódók körében.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban hegyvídéki környezetben szeretne élni,kikapcsolódni akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Kemény Éva

Kemény Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-220-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010