Telek Eladó Budapest XXII. kerület - Jó fekvésű saroktelek Óhegyen!

Eladó Budapest XXII. kerület Telek
690 m2Alapterület 0 Szoba
14 500 000 FtÁr
266712Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Tömegközlekedés

SAROKTELEK KŐHÁZZAL, NAGY PINCÉVEL ÓHEGY
FREKVENTÁLT RÉSZÉN!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII. kerületben Nagytétény-Óhegyen,nyugodt kertvárosias környezetben, eladó
690 nm-es (18x40) telek, egy 24 nm-es kőházzal és egy 150 nm-es pincével...14,5 M Ft-ért.

A masszív alapokon álló (sóskúti kőből épült) 24 nm-es kis kőház+ 6 nm-es veranda felújítása után, akár lakhatásra is alkalmas lehet, mivel adva van a lehetőség minden szempontból.
Fekvésének és elhelyezkedésének köszönhetően, kényelmes és praktikusnak mondható, tehát ennek kapcsán is ideális választás lehet.
Kellemes közegben,családi hàzas környezetben helyezkedik el sík területen,egy csendes utcában.

A telek szélére èpített kis házból, rálátás nyílik a szépen gondozott,dísznövényekkel, fenyőfával, gyümölcsfákkal beültetett kertre, amit akár hobbikertészkedők, pihenni és feltöltődni vágyók figyelmébe ajánlom.

A terület átminősítésre vár, tehát akár a közeljövőben ennek kapcsán a beépíthetősége is megváltozik, és így nem utolsó sorban, befektetésnek is kiváló lehetőség( szemközt,az utca túloldalán, már megtörtént az átminősítés).

BEÉPÍTHETŐSÉG: 3 %
KÖZMŰ: villany, víz házon belül
csatorna telken belül
gáz az utcában
BESOROLÁSA: zártkert
osztatlan közös tulajdon

A telek megközelítése és fekvése kiváló, illetve saroktelek gyanánt adva van a lehetőség a 2 irányból való megközelítésre,illetve déli fekvésének köszönhetően, igen hangulatos benyomást kelt.
A telek Óhegy alsó részén, abszolút frekventált és könnyedén megközelíthető részén helyezkedik el, tehát igen népszerű lehet az idősebb korosztálynak, gyerekes családoknak és a tömegközlekedést preferálók körében, mivel gyalogosan pár perc alatt elérhető a közeli Barackos és Bartók Béla út,ahonnan több buszjáratnak köszönhetően, több irányba indulhatunk a város különböző pontjaira.

Továbbá a Balatoni út (70-es) úton, akár 1 buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró) könnyedén megközelíthető, illetve a városból kivezető autópályákat(M0, M1,M7) gyorsan elérhetjük, tehát infrastrukturálisan kiváló.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a pár percre lévő bevásárlóközpont,Campona, Újbuda Center,Savoya Park,Alle illetve a közelben található budaörsi bevásárlóközpontok.

A Kamaraerdő közelségènek és kedvező klímájának köszönhetően,igen népszerű Óhegy ezen része,a nyugodt környezetre vágyódók körében.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban hegyvidéki környezetben szeretne élni, kikapcsolódni akár befektetni,íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Hívjon bizalommal

+36-30-627-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010