Telek Eladó Budapest XXII. kerület - Jó fekvésű gyümölcsös Óhegyen...

Eladó Budapest XXII. kerület Telek
627 m2Alapterület 0 Szoba
3 500 000 FtÁr
268006Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Közepes Tömegközlekedés

KIS TELEK, GYÜMÖLCSÖS ÓHEGY CSENDES,ZÖLDÖVEZETI
RÉSZÉN!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII.kerületben Óhegyen,hegyvidéki kertvárosias környezetben a Balatoni út szomszédságában eladó, egy 627 nm-es gyümölcsös
3.5 M Ft-ért.

A (26x24)m-es telek,több lehetőséget is tartogat magában,tehát akár hobbi kertészkedésre, illetve kikapcsolódásra és feltöltődésre egyaránt alkalmas lehet, továbbá befektetés gyanánt is remek lehetőség, mivel az Óhegyen az átminősítés folyamatos,tehát a jelenlegi 3%-os beépíthetősége, bármikor megváltozhat.

A jó formájú kis telek, a hegy tetején a(70-es), Balatoni út szomszédságában található, mely nem utcafrontos, de könnyedén megközelíthető.
Lakóházas övezet az utca egy része, tehát ennek kapcsán, közmű egy része is megtalálható, de mivel állandó fejlesztések, változások vannak folyamatban,tehát az átminősítése után akár, építkezésre is kiváló lehetőség, befektetés lehet.

A Kamaraerdő közelségének és kedvező klímájának köszönhetően,igen népszerű a XXII.kerület Óhegy felső része, a nyugodt környezetre vágyódok körében.

BESOROLÁSA: zártkert
BEÉPÍTHETŐSÉG: 3%
KÖZMŰ: villany, víz a közeli utcában
csatorna, gáz a szomszédos utcákban
TÁJOLÁS: dél

1 tulajdonos

Közlekedése kiváló, hiszen a Balatoni út szomszédságában található, tehát ennek kapcsán 15 perc alatt,dél-buda központjába érhetünk, illetve tömegközlekedéssel (1 buszjárattal) a Kelenföldi pu.(4-es metró) gyorsan elérhető.
Továbbá a közeli Barackos, Bartók Béla útról 4 buszjáratnak köszönhetően,a város különböző pontjaira érhetünk, tehát könnyed megközelíthetőség jellemzi.

Továbbá, 2 perc alatt elérhető az M0-ás autópálya, melynek köszönhetően, könnyen és gyorsan elérjük a városból kivezető (M1, M7) kivezető utakat.

Bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben,(Interspar),Új buda Center, Savoya Park, Alle bevásárlóközpont, Campona, mely 1 buszjárattal könnyedén megközelíthetőek,továbbá a 10 percre lévő budaörsi bevásárlóközpontok.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban, hegyvidéki környezetben,abszolút zöld övezetben szeretne élni kikapcsolódni, akár befektetni,íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és a további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Hívjon bizalommal

+36-30-627-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010