Telek Eladó Budapest XXII. kerület - Jó fekvésű telek az M0-ás mellett..

Eladó Budapest XXII. kerület Telek
800 m2Alapterület 0 Szoba
6 900 000 FtÁr
269043Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Közepes Tömegközlekedés

JÓ FEKVÉSÜ TELEK, NAGYTÉTÉNY ÉS DIÓSD HATÁRÁBAN!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől 5 percre a XXII. kerületben Nagytétényben az M0-ás közelében, de mégis nyugodt környezetben, eladó egy 800 nm-es (85X9) telek,...6.9 M Ft-ért.


A telek csendes, családi házas övezetben helyezkedik el,és igen jó megközelítése kapcsán, illetve a Kamaraerdő közelségének és kedvező klímájának köszönhetően, igen népszerű a nyugalomra vágyódók körében, tehát hobbikertészkedők, pihenni és feltöltődni vágyók figyelmébe ajánlom.

A terület átminősítésre vár, remélhetőleg a közel jövőben,ezáltal beépíthetősége is megváltozik és így befektetésnek is kiváló lehetőség lehet, illetve az átminősítése után, akár építkezés gyanánt is.

BEÉPÍTHETŐSÉG: 3%
KÖZMŰ: víz
villany az utcában, pár méterre
gáz az utca elején
BESOROLÁS: zártkert
1/1 rendezett jogviszonyok

Tömegközlekedése remek, mivel pár percre található a főút,ahonnan több buszjáratnak köszönhetően több irányba indulhatunk a város különböző pontjára.
Továbbá a közeli Balatoni (70)- es úton akár 1 buszjárattal a Kelenföldi pályaudvar (4-es metró) könnyedén megközelíthető, illetve a városból kivezető autópályát (M1,M7) gyorsan elérhetjük, tehát infrastrukturálisan is kiváló, illetve az
M0-ás közelségének köszönhetően, gyorsan eljutunk bármely irányba, kikerülve a városi forgalmat.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a pár percre lévő diósdi Interspar, Campona, Savoya Park,Újbuda Center, Alle, illetve az 5 percre található budaörsi bevásárlóközpontok.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban egy csendes környezetben szeretne élni kikapcsolódni akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Hívjon bizalommal

+36-30-627-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010