Telek Eladó Budapest XXII. kerület - Jó fekvésű nagy telek, Óhegyen!

Eladó Budapest XXII. kerület Telek
1 830 m2Alapterület 0 Szoba
16 500 000 FtÁr
269045Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Tömegközlekedés

KIS KŐHÁZ, JÓFEKVÉSŰ TELKEN, ÓHEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII.kerületben Nagytétény-Óhegyen, nyugodt kertvárosias környzetben eladó egy 30 nm-es kőház 1820 nm-es (57x32) telken...16.5 M Ft-ért.

A masszív alapokon álló 30 nm-es kis kőház, felújítása után akár lakhatásra alkalmas lehet, mivel adva van a lehetőség minden szempontból.
Kellemes, helyes jó elosztású ingatlan, amit akár hétvégi nyaralónak, illetve egy tökéletes kis otthonná lehet varázsolni.

Az ingatlanba ahogy belépünk,egy kisebb konyharész fogad bennünket,illetve 2 szoba(9)nm-es áll a rendelkezésünkre, továbbá egy előszobának kialakított kisebb helység, amit tetszőlegesen átalakítható a kis ház komfortosabbá tételéhez.

A telek déli fekvésének és elhelyezkedésének és megközelítésének köszönhetően, igen praktikusnak mondható, tehát ideális választás lehet, minden korosztály számára.
Kellemes közeg,családi házas övezet jellemzi. A könnyed megközelíthetőség érdekében, távvezérlésű apun keresztül jutunk fel egy 50 m-es úton.

A telek elején felépített kis kőházból, rálátás nyílik a rendkivül szépen betelepített, dísznövényekkel, virágokkal, tujákkal, fenyőfákkal és több gyümölcsfával, szőlőtőkével beültetett kertre, amit akár hobbikertészkedők, pihenni és feltöltődnivágyók figyelmébe ajánlom.

Továbbá a kert végében egy 6nm-es pince található, illetve a tulajdonos a ház végében kialakított egy gépkocsi tárolására alkalmas garázst. A ház tulsó oldalán egy kis tároló helységet létesített,mely segítségére lehet a tulajdonosnak a rendkivül nagy kert gondozásában.

A terület remélhetőleg hamarosan átminősítésre kerül, tehát ennek kapcsán beépíthetősége is megváltozik, és így nem utolsó sorban kiváló lehetőség lehet, akár befektetés szempontjából is.

A telek nagyságából adódóan, akár több lehetőséget is tartogat magában, illetve a ház felújítása és korszerüsítése után, akár lakhatásra is alkalmas lehet, tehát adva van a lehetőség több szempontból is.

BEÉPÍTHETŐSÉGE: 3%
KÖZMÜ: villany, víz
BESOROLÁSA: zártkert(müvelésiág alól kivont terület)
osztatlan közös tulajdon

A telek déli fekvésének és panorámájának köszönhetően, igen hangulatos benyomást kelt.
Az Óhegy felső, frekventált részén helyezkedik el, ahonnan könnyedén elérhetjük a 15 percre lévő Barackos utat,tehát tömegközlekedését tekintve jó, mivel több buszjáratnak köszönhetően
több irányba indulhatunk a város különböző pontjaira.
Továbbá a pár percre található Balatoni(70-es)útról, akár 1 buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró)könnyedén megközelíthető,illetve a városból kivezető autópályákat(M0,M1,M7) gyorsan elérhetjük, tehát infrastrukturálisan kiválónak mondható.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a pár percre található Campona, ÚjBuda Center,Savoya Park, Alle, illetve a közelben található budaörsi bevásárlóközpontok.

A Kamaraerdő közelségének és kedvező klímájának köszönhetően, igen népszerü a XXII.kerület itteni rèsze, a nyugodt környezetre vágyódók körében.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban hegyvídéki környezetben szeretne élni,kikapcsolódni akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Kemény Éva

Kemény Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-220-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010