Telek Eladó Budapest XXII. kerület - Jó fekvésű saroktelek

Eladó Budapest XXII. kerület Telek
922 m2Alapterület 0 Szoba
28 000 000 FtÁr
272404Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Tömegközlekedés

ÉPÍTÉSI TELEK,ÓHEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII.dik kerületben Nagytétény Óhegy közkedvelt, könnyen megközelíthető részén eladó egy építési telek, 60 nm-es kis házzal ...28 M Ft-ért.

A déli tájolású 922nm-es (26x36)m-es telken egy felújítandó, alápincézett ház található,melyben egy szoba(12nm) nappali(18)konyha, fürdőszoba és külön egy wc.került kialakításra.

Az 1980-as építésű,felújítandó ház igen jó konstrukciójú stabil, masszív alapokon áll, tehát akár felújítása, korszerűsítése, bővítése után lakhatásra is kiváló lehetőséget nyújt, akár a 20 %-os beépíthetőségének köszönhetően felépítheti új otthonát.

ÖVEZETI BESOROLÁS: Lke-3/NT1
BESOROLÁS: belterület
TÁJOLÁS: dél
KÖZMŰ: villany, víz,
gáz,csatorna

Az ingatlan Óhegy csendes, családi házakkal övezett részén helyezkedik el, mely több irányból is megközelíthető.
Saroktelek gyanánt és déli tájolásának köszönhetően. igen hangulatos benyomást kelt az ingatlan.
A ház, a telek hátsó részén található,köszönhetően a jó tervezésnek,tehát ennek kapcsán csend és nyugalom jellemzi, illetve rálátás nyílik a fenyőkkel, tujákkal parkosított kertre, mely még inkább fokozza a hangulatot.

Jó adottságú ingatlant,kellemes szomszédok és nyugodt hegyvidéki közeg jellemzi.

Tömegközlekedése kiváló,mivel pár percre található a közeli buszmegálló, ahonnan több járatnak(5)köszönhetően,akár 10-25 perc alatt dél-buda központjába, akár a Móricz Zs.körtérre,Alle-hoz, illetve az 5 percre található Camponához érhetünk.
Ezen felül a Balatoni (70-es) útirányából is 1 buszjárattal a Kelenföldi pu.(4-es metró) könnyedén megközelíthető, melynek köszönhetően a város különböző pontjaira érhetünk, rövid időn belül, továbbá a városból kivezető autópályák(M0, M1,M7) gyorsan elérhetőek.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a közeli Alle , Savoya Park, Campona, illetőleg a 10 percre található budaörsi bevásárlóközpontok.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban hegyvidéki környezetben szeretne élni, kikapcsolódni, akár építkezni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban állok rendelkezésére bármikor!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Havassy Jennifer

Havassy Jennifer

Hívjon bizalommal

+36-30-627-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010