Lakás (téglaépítésű) Eladó Törökbálint - Józsefhegy lábánál

Eladó Törökbálint Lakás (téglaépítésű)
73 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
29 990 000 FtÁr
Loading... Loading
248448Azonosító
További adatok

190 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2004 Építés éve

Nyugati Tájolás

ÚJSZERŰ FÖLDSZINTI LAKÁS PANEL ÁRON, A JÓZSEF-HEGY KÖZELÉBEN !

Törökbálint nyugati részén, a József-hegy lábánál, 2004-ben megépített, külön bejáratú, nappali + 2 és félszobás 73 nm-es, 2018-ban bővítésen átesett újszerű ház, földszinti lakása, (ami egy családi ház önálló földszinti része) 103 nm-es saját kertrésszel, 29,99 M Ft-ért eladó!

A 2004-ben téglából épült családi ház megosztással létre jött földszinti lakása, 2015-ben lett különálló lakássá alakítva, 2018-ban hozzáépítéssel bővült, melyhez 1 gépkocsi parkolására is alkalmas, kb. 103 nm saját használatú előkert és oldalkert tartozik. Megépítésre került még a bejárati részhez kapcsolódó közel 12 nm-es terasz és szabadtéri tároló is. Az ingatlan világos, mivel keleti, nyugati és északnyugati tájolása révén a napfény minden napszakban beragyogja az ingatlant. Az ingatlan részben korszerű fa és műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A bővített szárny 10 cm-es homlokzati szigetelést kapott.

Ajánlom minden korosztálynak, mivel optimális elhelyezkedése révén, mind autóval közlekedőknek, mind a tömegközlekedést használóknak sem okoz gondot a település szolgáltatásait elérni, valamint a főváros számos előnyeit kihasználni és élvezni.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen, az ingatlan megtekintési adatlap aláírása után tudok adni.
A hirdetés szövegében és az alaprajzon szereplő információk tájékoztató jellegűek, eltérés mutatkozhat az itt leírt és a tényleges adatok között!!!
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Czeglédi József

Czeglédi József

Hívjon bizalommal

+36-30-223-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak
06-30-190-1010