GDN 房产联盟 - Budaörsi Házak

地址: 2040 Budaörs, Budapesti út 125.

电话: 06-30-190-1010

您的邮箱地址: budaorsihazak@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - Budaörsi Házak

A Budaörsi Házak GDN Ingatlaniroda  Budapest és Budaörs határában a főútvonalon helyezkedik el, így ügyfeleink könnyen  megtalálhatnak ( Budaörs, Budapesti út 125 ).

Elsősorban budaörsi, törökbálinti és Budapest XI.kerületi ,Madárhegyi ingatlanok értékesítésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálhatóak az eladó  családi -, és ikerházak, Új és használt lakások, telkek ,irodák és kiadó ingatlanok is. Tanácsot adunk a kiválasztott ingatlan gazdaságos és szakszerű  felújításához. Amennyiben a kiválasztott telekre az építkezés a cél, szakemberek ajánlásával segítjük az építkezést. Ingatlan eladáson és keresésen kívül  az ügyvédi bonyolításban, földhivatali adatbegyűjtésben, energetikai tanúsítványban, hitelközvetítésben és CSOK intézésben is az Ügyfelek rendelkezésére állunk. Hatalmas  kínálattal rendelkezünk újépítésű  ingatlanokból , ( lakások, ikerházak) melyeket beruházóink  speciálisan a vevők  igénye szerint alakítanak ki a lehetőségek szerint.

Országos ingatlanválasztékunk: budaorsihazak.gdn-ingatlan.hu

Budaörsi választék: budaorsihazak.hu          Madárhegy: www.madarhegyingatlan.hu

Kiváló helyismerettel rendelkező kollégáink várják érdeklődését! Forduljon hozzánk bizalommal, és megtaláljuk Önnek  a legjobb megoldást az ingatlanvásárlásnál vagy eladásnál!

Mottónk:" legyen az ingatlanvásárlás öröm, az eladás pedig élmény!"

Elérhetőségünk: 0630 190 10 10  és 06 23 44 00 63 . Projektvonal: 0630 230 2000

 

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.