家庭别墅 出卖 Budapest XXII. 市区 - Óhegyi,2 szintes ház...nagy kerttel

出卖 Budapest XXII. kerület 家庭别墅
128 m2面积 5 房间
52 490 000 HUF价格
263697识别码
更多信息

920 m2 地皮

全景 风景

新建 状态

Tégla 架构

14 m2 阳台

电供热 暖气

Alt 舒适感

自己的泊车位 停车

Mediu 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2019 修建年

Dél 方向

TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ NAGYTÉTÉNY ÓHEGYEN!

Kamaraerdőtől pár percre a XXII. kerületben 2 szintes 128 (53+75) nm-es külön bejáratú,5 szobás családi ház 52.5 M Ft-ért eladó.

A részben újépítésű ,déli fekvésű ingatlan Nagytétény Óhegy felső részén,nyugodt és kertvárosias környezetben helyezkedik el, egy közvilágítással rendelkező forgalomtól mentes zsákutcában, melynek megközelítése két irányból is lehetséges.

FÖLDSZINT-en ahogy a lakásba lépünk,egy 18.6 nm-es nappali fogad bennünket, illetve a bejárattól nem messze egy 8.5 nm-es konyha áll a rendelkezésünkre, ahonnan remek rálátás nyílik az egész kertre.
Majd közvetlen mellette egy tárolóhelység és egy fürdő lett kialakítva, illetve a nappali másik oldalán 19 nm-es szobát találunk.

TETŐTÉR mely a 2019-es évben épült,teljesen szeparált és külön bejárattal rendelkezik, így több generáció együttélésére is kiváló lehetőség lehet.
A felső szintre a tervek szerint, 2 szoba+ 1 nappali + amerikai konyha lett tervezve, tehát adva van a lehetőség bármiféle változtatásra, ízlés szerint,tehát ez által még tetszőlegesen kialakítható, befejezendő.
A tetőtérből, még nagyobb rálátás nyílik a 960 nm-es (25x38)-as gyümölcsfákkal, dísznövényekkel beültetett kertre, amihez még hozzájárul a csodás panoráma,ami még hangulatosabb benyomást kelt.
Továbbá a kertben található egy 3x2,5 m-es (esővíztároló).

A ház közvetlen szomszédságában egy 13x5.5 m-es kocsibeálló épült, amit akár terasz gyanánt is funkcionálhat, mivel kocsibeállási lehetőség a ház túloldalán is megoldható, illetve innen is közvetlen átjárással juthatunk az ingatlanba.

Besorolása: művelési ág alól kivett terület.
Rendezett tulajdonosi viszonyok:1 tulajdonos.
Közmű.villany, víz a házban, gáz az utcában a ház előtt.

A ház alsó szintje a 1980-as években épült, a tetőtér pedig 2019-ben.
Ennek kapcsán mindenhol műanyag nyílászárok és teljesen új vezetékek lettek kivitelezve.
10 cm-es dryvit, illetve cellúlózszigetelés(papírszigetelés) befúvatós eljárás.


Praktikus tervezésének köszönhetően több lehetőséget is tartogat magában az ingatlan, akár több generáció együttélésére, illetve vállalkozás gyanánt is remek megoldás lehet.

Infrastrukturálisan kiváló, a pár percre található 70-es útról akár tömegközlekedéssel , 1 buszjárattal a Kelenföldi pu. (4-es metró) könnyedén elérhető, továbbá a városból kivezető autópályák (M0,M1,M7) gyorsan elérhetőek.

Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a pár percre lévő Campona, Savoya Park, Alle és a budaörsi bevásárlási központok.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a hegyvidéki környezetet részesíti előnyben,íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban,állok rendelkezésére bármikor!

请给我回电话

相似的房产

Czeglédi József

Czeglédi József

随时给我们打电话

+36-30-223- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Budaörsi Házak
06-30-190-1010